Vi fortsätter med våran egna lilla kamp

Hejsan Svejsan !
Vi (Bloggarna) hoppas att ni tycker om våran nya del på bloggen , Frågestunden. Vi hoppas också att ni kommer att kunna ha användning av den. Och att ni inte tvekar att skriva till oss om ni undrar över någonting.

Idag har det varit en relativ lugn dag på KG, började med BG-samtal vi tycker alltid det är så mysigt att träffas på morgonen och prata en stund innan den riktiga dagen sätter igång. Vi disskuterade hur vi kunde få den halvtimma vi har varje tisdag morgon att bli ännu lite roligare. Nike och Magda, var lite trötta så det kom direkt till Naturkunskapen istället som vi hade en liten stund efter.
Efter BG-samtalet gick Felicia och Emmy ner i cafeterian för att äta lite frukost, Felicia skulle också ha en kopp kaffe. När klockan var 9.10 började det röra sig upp mot 8.an för att gå på lektionen.
På Naturkunskapen var det först en föreläsning om kroppens intressanta delar, blodet och om hjärnan bland annat. Under pausen hade allihoppa kännt ett sug efter någonting sött, så alla vi bloggarna bestämde oss för att köpa lite godis. Felicia köpte då också en kopp kaffe till, hon hade lite extra kaffesug denna dag.

Eftersom vi skulle på studiebesök denna dag med Samhällskunskapen på Kulturhuset, bestämde vi oss för att äta ute istället så att vi skulle kunna få lite mera tid på oss att smälta ner maten.  McDonalds blev det efter många och men. På Kulturhuset fick vi lära oss mycket om hur det egentligen kan se ut i ett fattigt land, detta är någonting vi ska sprida vidare. Tur att vi har bloggen, så att vi på det sättet kan nå ut till er läsare och sprida budskapet.

Det var lite om dagens händelser, hörs senare kanske eller imorgon. Fortsätt läsa våran blogg, och tveka inte att skriva till Frågestunden om ni undrar över någonting.

MVH / Bloggarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0