En KG-Blogg Favorit



En viktig kamp ! !

Hej !

Hej på er allihoppa denna mörka och kalla november eftermiddag , idag började dagen på KG ganska sent vi kom till skolan vid 12. Vi hade allihopp unnat oss en sovmorgon, förutom Magda och Emmy då som varit uppe tidigt och spelat badminton. Duktigt tjejer !

Inga lektioner idag, endast WS väldigt skönt ! Vi räknade och förberedda oss inför nationella som är nästa fredag.. nervöst :/ Vi får hålla tummarna ! Maten i cafeterian såg inte så lockande ut, Magda och Emmy hade redan ätit så Nike och Felicia bestämde sig för att vara lite onyttiga och äta McDonalds. Än en gång svor dom att det var den sista gången, men det är ju så svårt för det är ju så gott !
Det blir nog en lite senare dag på KG idag, det finns en del att göra och här är det bara så mysigt att man inte kan något annat än att stanna kvar. Felicia tycker att det snart är dags för sin dagliga eftermiddags kaffe.. Emmy, Magda och Nike känner suget efter någonting sött !

Nu är det dags att återgå till skolarbetet. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag / kväll ..

Ps. Grattis Dan Sundblad på födelsedag, våran rektorn.

HIPP HIPP HURRA!!

Åååhh.. vilken härlig dag detta har varit, årets höjdpunkt!!!!
Vi måste bara berätta.. för det första så fyllde rektorn år idag, det var hur kul som helst och mysigt. Vi älskar att fira födelsedagar och tänk då rektorns :D:D Gud vad kul det var i matsalen, alla sjöng och var glada!!!!
Och sen var det ju också SUNEDAGEN med stort S, många hade klätt ut sig och det inspirerade oss så mycket, elevrådet är bäst!!
En sån här händelserikdag kommer vi aldrig glömma...

hej då =) vi hörs senare


PS. besöksantalet har ökat markant på senaste! vilka är ni skriv en kommentar. Idag var det hela fem besökare!!!! ds.


Kglife bloggen fortsätter

Hejsan !
Bloggen fortsätter, men tiden bara rinner iväg som ett rinnande vatten så vi hinner inte med att skriva alla gånger.
Hoppas att ni har överseende med detta, vi ska försöka att skriva lite om det intressanta som sker runt omkring våra liv imorgon.
Ha en fortsatt trevlig kväll .

PS. Vi kan tipsa om repriserna av Andra Avenyn som går på SVT 24, SÅ BRA!  Väldigt mysigt i novembermörkret :)


en grå torsdageftermiddag

Hejsan! Till och börja med vill vi verkligen rekommendera en blogg som inspirerar oss! Den är intressant, spännande och givande..
Adressen till bloggen är: www.bim.blogg.se, spana in den nu!

Nu sitter vi i cafeterian och klockan är halv 2, det är en ganska grå dag men stämningen på KG är mysig.
Vi knappt bärga oss att Omar ska ställa fram ljusstakarna, så att den rätta stämningen faller in här på Kunskapsgymnasiet Globen. Vi ska nog gå till elevrådet och säga till, vi vill även föra fram våran positiva inställning till Sune-dagen. En väldigt kreativ idée av elevårdet, hoppas så många som möjligt hakar på.
ÄR DET NÅGON AV ER SOM SKA KLÄ UT ER? Någon som är på att bolla lite idéer om vad man ska klä ut sig till efter skolan?

Vi hörs ikväll!
Ps. Är det någon som ska till filmklubben på fredag? Ds.


En dag och en världshändelse!

Hej på er kära bloggläsare !
Idag har en världshändelse ägt rum, den sista i raden av 7 Harry Potter böcker har kommit ut.
Det kommer förmodligen bli en lång natt med mycket läsning.

Den här dagen började lite senare än gårdagen, Magda och Felicia möttes klockan halv 12 i skolan för att äta lunch i cafeterian. Felicia hade tidigare på morgonen varit på gymmet och tränat, så nu kände hos sig extra pigg och med en stor aptit. Efter lunchen gick vi på en promenad, det småregnade lite men det var skönt att få lite frisk luft. Lite senare kom även Nike till skolan, Emmy var hemma för hon kände sig lite småkrasslig. Stackare ! :(

Vid halv 1 gick vi andra tre till Åsas matte WS för att räkna lite, Magda stack lite tidigare för hon kände sig lite trött.
Nike och Felicia stannade kvar en liten stund kvar för att gå igenom de olika veckornas matte och inför provet imorgon. Nervöst !
Vid halv 3 gick båda ifrån skolan, Felicia hade lite bråttom för hon var tvungen att skynda sig för att hon skulle träffa sin mamma för de skulle till banken. Nike skulle hem och räkna lite mera matte. Magda ringde och berättade att hon börjat läsa den nya Harry Potter boken och uppdaterade oss med spännande intriger i boken.
Felicia kunde inte vänta att själv få köpa boken! Och sluka sig in i den magiska världen.

Det blev en lite kortare dag på KG idag, men som vanligt ännu en härlig dag!

Vi hörs !
/Felicia,Nike,Magdalena och Emmy


Premiär för KGlife bloggen !

Hej alla där ute!
Eftersom det blivit så populärt på Kunskapsgymnasiet Globen med bloggar vill inte vi stå utanför mängden.
Hoppas att ni kommer att tycka att det är intressant att höra om våra vardagsbekymmer på KG,

Dagen började med att vi gick upp halv 8 för att gå på föreläsning med Gudrun klockan halv 9, en mycket givande halvtimma och nu vet vi exakt hur våra liv kommer arta sig. 
Senare på naturkunskapen fick vi göra någonting som vi tycker är väldigt intresant och givande, disikera en räka.
Det intressanta var att se hur rommen skyddas av räkans bakben under kroppen. 
Rickard var som vanligt duktig på att föreläsa och vi lärde oss många saker vi förmodligen kommer att ha stor nytta av i framtiden. 

Vi bestämde oss för att inte äta i cafeterian och istället gå till McDonalds, Nike kom på under lunchen på att hon var tvungen att ringa till sin mamma som skulle till kiropraktorn senare på dagen. 
Därefter gick vi tillbaka till skolan för att lyssna på en föreläsning. 
Under pausen gick Felicia ner och köpte patroner, Magda kände då också sug av ett glas vatten.


Nu sitter vi i cafeterian och tänker på hur dagen har varit, Emmy informerar oss även om högskolepoängen för socionom utbildningen. Hoppas vår dag här på KG har rört er och att ni fortsätter att blogga själva. Och hoppas att ni fortsätter att intressera oss med era intressanta liv.

Vi hörs senare, eventuellt imorgon.


/Nike, Magdalena, Emmy och Felicia i SP2A  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0