Picknick tips för i sommar

Eftersom sommaren ligger runt hörnet nu så tänkte vi ta upp lite picknick tips för i sommar som vi tycker är bra.
Här är i allafall tips på en enkel kycklingsallad i matlåda.

½ st    kycklingfilé, stekt/grillad, kall 1 st    tomat, stor ½ st    gurka    (ev. salt och svartpeppar) 1 bit    baugette/tekaka/annan god bit bröd 1. Skölj, torka och dela grönsakerna i mindre bitar.
2. Salta och peppra om så önskas, inget måste.
3. Tärna kycklingen i lagom stora bitar.
4. Blanda allt och lägg i en matlåda.
5. Servera kycklingsalladen med en bit bröd.

Det här är en perfekt kall och god kycklingsallad som man kan ha med sig på picknick i sommar och njuta av i värmen på en filt.
Hoppas detta tips ska komma till användning.

Ps. Kom ihåg att skölja grönsakerna noga och glöm inte heller att smörja in nästippen när ni sitter ute i solen, det är så lätt att bränna sig en varm dag.

FÖRLÅT!!

OK ! Vi vet , vi har inte varit särskilt aktiva på att skriva i KG-bloggen senaste tiden men vi kan faktiskt inte rå för att vi har så mycket annat att göra. Och hur mycket än KG-bloggen betyder för oss så vet ni andra som också går på KG hur mycket KG tar upp av ens tid i vardagen. Ganska snaaart är det sommarlov, den 5:e juni så slår dörrarna upp för SOOMMARLOOOV !! Snälla kära läsare, ni kan väll skriva in vad ni har för somriga planer och kanske ge lite tips också. KG - bloggen är ju till för att vi ska kunna tipsa och hjälpa varandra.
Vi ska försöka , försöööka att skriva under de sista veckorna som är kvar nu.. kanske köra lite favoriter i repris ni får GÄRNA skriva in och önska !!

Många varma (snart) somriga kramar från Storbloggarna :-)

Allt om livet på Kunskapsgymnasiet Globen ...och lite till

Hej kära KGlife läsare ! Hur har ni det där ute?

Det har inte riktigt fungerat med bloggen senaste veckorna, Storbloggarna har så mycket att göra med skolarbete så det blir tyvärr inte så mycket tid över till bloggandet.. någonting som vi är väldigt ledsna över ! Men ni kära läsare vet hur MYCKET ni betydet för oss !!
Idag är det mindre än en månad kvar tills skolan slutar för det här året, och vi Storbloggarna går ut vårt andra år på Kunskapsgymnasiet Globen .. och SJÄLVKLART kommer vi att fortsätta med KG-Bloggen när vi kommer tillbaka efter sommaren! :-) Det blir nog ett litet uppehåll med KGlife Bloggen under sommaren, eftersom även KG tar sommarlov
Vi ska försöka att bättra oss de sista veckorna som är kvar nu .. VI LOVAR ! :)
Ha nu en fortsatt trevlig vårkväll och imorgon är det fredag kära läsare


image30
Visst ser det härligt ut ?!?!?!?

Sunes Sommar



Vi tänkte bara lägga upp ett litet klip, för vad kan vara mera sommar än Sunes sommar !
Snart är vi där kära läsare, Håll Ut !

Brasa på KG-Bloggen

image29

Vi på KG- Bloggen ville bara önska våra kära läsare en riktigt trevlig valborg .. även om det blir en lite försenad hälsing och ni får gärna skriva in era valborg minnen

Många varma vår hälsningar från Storbloggarna

RSS 2.0