Julhälsning från KG- bloggen!

Hejsan alla kära läsare !

Vi på KG - bloggen vet inte om vi kommer hinna skriva någonting nu när jul stressen kommer smygande.
Därför vill vi i allafall sända ut en varm julhälsning till er alla i tid. Vi på KG - bloggen hoppas att ni får en väldigt trevlig jul & nyår tillsammans med era nära och kära.
Vi har tänkt att ni gärna får skicka in små inlägg där ni berättar om erat år på KG, hur just ni upplevt denna hösttermin. Ni vet att vi verkligen uppskattar när ni skickar in era tankar och ideér, det är de som är de viktigaste på den här bloggen!  Så kära läsare skriv, vi kommer sitta hemma i vintermyset och vänta på era små historier om detta underbara år som gått.
Vi hade själva tänkt att skriva in en liten resume på våran åt, runt nyår. Som ni är väldigt välkommna att läsa när den publiceras.


Ha nu en vädligt trevlig och mysig jul och en lika trevlig nyår ! Mys upp er med era varma koppar framför pepparkakor och lussebullar och låt julen värma er. GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !

PS. Får ni lite KG längtan under lovet så kan ni alltid kolla in på bloggen och läsa om lite minnen ;) 


Föörlåt!

Hejsan alla läsare!

Vi har fått flera mejl där ni skriver att vi ska blogga mer...
Vi är verkligen ledsna att bloggen har hamnat lite bakgrunden på senaste tiden.
Vi gör ju detta för er! För att ni ska må bra! Det känns då viktigt för oss att inte bara skriva för att skriva. Vi vill uttrycka riktiga, ärliga känslor.

Ni är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi finns alltid här för er! Oavsett vad, även fast vi bara känner er genom datorn vet vi vilka underbara personligheter ni har.. Vi älskar er för dem ni är, inte dem ni låtsas att vara. Vi kommer alltid att finnas och stötta er.
Vi är som ying och yang, vi kompletterar varandra..



Love ya all!


Ps. Vi har frågestund i matsalen på måndag! Ds.


Lussedag

Hejsan kära bloggläsare !

"Natten går tunga fjät runt gård och stuva, Kring jord som sol'n förlät skuggorna ruva. Då i vårt mörka hus stiger med tända ljus Sankta Lucia , Sankta Lucia "

På torsdag är det Lucia och självklart kommer vi att komma på Lucia fikan på morgonen i skolan.
Tidig morgon, lussebullar och varm saft, vi tycker verkligen det ska bli jätte mysigt ! Vi hoppas att så många som möjligt av ni bloggläsare kommer. Vi får skriva och uppdatera er läsare i bloggen som inte kan komma på torsdag.
Lucia är en sådan mysig dag, och vi bloggarna ska baka lussebullar tillsammans. Hoppas ni också gör samma sak, vi kan verkligen rekommendera det en mörk och grå vinterdag i mitten av december.
Här kommer ett recpet som vi på KGlife verkligen kan rekommendera 


ca 35 st.

50 g jäst
100 g smör
5 dl mjölk
250 g Kesella lätt (gott betyder inte betyda onyttigt)
2 påsar saffran
1 1/2 dl socker
1/2 tsk salt
ca 17 dl mjöl
Garnering : Russin
Pensling; Ägg

Lycka till med bakningen ! Och Glad Lucia till er alla , önskar vi på KG - bloggen




Svar till Pellibloggen

Hejsan!
Vi har blivigt påhoppade av bloggen http://www.pellifant.blogg.se/, de tog väldigt illa upp på det vi skrev förra inlägget och kommenterade hela tre gånger. Här ska ni får se ett inlägg de skrev till oss nyss:

Postat av: pelli

.......... och så jävla roliga är ni inte att vi måste härma er

Det är med sorg i hjärtat vi svarar. Vi har aldrig velat bråka med människor och den här bloggen finns inte för att vi ska vara "roliga". Det här är en seriös blogg, men det verkar personer ha svårt att förstå. Vi har aldrig sagt att ni ska härma oss, vi har aldrig sagt att vi ska vara roliga. För 5 gången..... VI HAR DENNA BLOGG FÖR ATT HJÄLPA MÄNNISKOR! Vi vill ha en bättre värld och ger pellifant bloggen det? Svaret är nej. Att ha en blogg där man bara skriver en massa skit är bara sorligt, att ha en sådan blogg är hemskt.....!
TÄNK PÅ DET ERA JÄVLA SKITAR!!!!!!!!!!!1 STARTA EN BLOGG SOM HJÄLPER MÄNNISKOR I STÄLLER FÖR ATT SITTA OCH SKRIVA SKIT!!!!!!!!1 LÄGG AV NU!!!!!!!!!


Förlåt alla läsare, ni ska inte ta illa upp av detta. Men det känns ju lagom kul att bli påhoppade av människor som inte har något vett i huvudet. Vi kritiserade deras blogg och för det får vi en massa jävla skit. Deras blogg hjälper inte en enda jävla människa!!!!!!!!!!!!! Dem tänker inte på att det är många som far illa där ute.


Om ni läsare känner er ledsna eller besvikna på oss för detta inlägg ber vi om ursäkt.

Vi känner oss bara tomma inombords av alla dessa påhopp.

Vi får hoppas att vi slipper pellifant bloggen för alla framtid.



Ni är bäst läsare! Vi finns alltid här för er. Vi vill bara göra så att ni ska må bra.

Gå och hämta en riktigt mysig filt nu och koka en kopp hett the!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sätt er i soffan och kura ihop er till små bollar, för det är ni verkligen värda!

Vi hörs imorgon! Då kommer vi komma med olika mellanmålsförslag igen, sen kommer vi även starta en skrivarskola här på bloggen.

VI kommer att hjälpa er att skriva bra novell, ni kommer få bra tips av oss kring det. Hoppas det uppskattas. Men kom ihåg: VI GER ER VERKTYGEN MEN NI MÅSTE ANVÄNDA DEM!


En mjuk, skön, nattakram från oss här på kgbloggen.


Ps. Är det någon som vill att vi ska ha en frågestund i matsalen igen? Ds.


LÄGG AV NU!!

Hurrni alla (jävla) läsare.. vi försöker peppa er. Vi försöker finnas här för er!
Och vad ger ni tbx... INGEN JÄVLA TING????? Lägg av nu. Det ligger känslor bakom denna blogg.. förstå det.

Föresten har vi hittat en blogg, som är den sämsta (ursäkta) skiten vi någonsin skådat. Vi vet att man inte ska klanka ner på människor osv. och vi försöker själva skapa en bättre värld genom vår blogg. Men denna blogg mår vi rent utsagt dåligt av. Det är inte ens värt ett besök, men okej, ni får adressen. Skriv vad ni tycker om den sen. www.pellifant.blogg.se


Kommentera mera. Vad känner era trötta vinterhjärtan? Mår ni bra? Vill ni ha frågestund igen?

En stor slaskig, varm, mjuk, härlig och hård vinterkram till er!

Låt inte vintermörkret ta er !

Hejsan på er i vintermörkret!  Hoppas att ni haft en trevlig dag, trots att vädret inte varit de allra bästa kanske men vi tänker i positiv anda och rekommenderar er att också göra det. :) Det är ju trots allt bara vädret, eller hur ?!
Ni får inte låta vintermörkret ta er, det är en period men vi vet att ni är starkare än att låta er dras ner med detta mörker. Vi får höja stämningen på KG alla tillsammans, så att det blir ännu mysigare och så att alla inte tänker så mycket på detta mörker. Kom igen, vi kan tillsammans !

Vi har hört rykten på skolan att det sprids en dålig stämmning på skolan, där alla är trötta och irreterade.
Vad är det ?! Vi får ju inte låta vintermörkret påverka oss så mycket så att det kan komma att förstå våran härliga stämning som vi kan skapa tillsammans istället. Tillsammans kan vi bekämpa detta, eller vad säger ni ?!

Hoppas att ni nu fått lite pep-talk och känner er lite ljusare där inne, så att ni kan möta en kanske mörk morgondag med ett inre solsken. Vi hörs och ses i nästa inlägg.

PS. Kommentera gärna våran senast upplagda film , visst är det härligt att se en annan del av världen ? :)

Novellerna

Hej igen!

Vi fick en fråga av Erika ang. novellerna. Hon undrar vilken typ av noveller vi kommer att skriva...
Det är helt upp till er! Om ni önskar en novell som handlar om katter och hundar, då skriver vi det. Om ni önskar en novell om handlar om sex, ja.. då skriver vi det.
Vi tycker inte att man ska skämmas för saker och ting. Vill man ha en sexnovell, ja då ska man få det!!!!!!!!!!!!
Vill man ha en novell om elefanter, ja då ska man få det!!!!!!!!!!
INGEN HAR RÄTT ATT LÄGGA SIG I VAD NI LÄSER!
KOM IHÅG DET KÄRA, UNDERBARA LÄSARE. NI FÅR LÄSA VAD NI VILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er önskan är vår lag...

Som vi påpekat många gånger förut: vi strävar efter ett bättre samhälle och vi tror att vår blogg kommer hjälpa många människor. I detta forum får alla vara sig själva.
Ni får aldrig glömma vilka ni är.


DAGENS TIPS: LEV IDAG, IMORGON KAN DET VARA FÖRSENT!!


Med vänliga hälsningar / Kgbloggen

I en annan del av världen

Vi vill visa en annan del av världen så att ni bloggläsare kan ta del av...


Försäljning

Hejsan

Vi tänkte starta en försäljning av noveller här på bloggen.

Vi skriver vilka noveller ni vill.


En 2 sidig novell = 2 kr

En 3 sidig novell = 3 kr


Osv.. ni förstår nog.


En 50 sidig novell = 50 kr



KOMMENTERA VAD NI TYCKER OM DETTA? ÄR NI INTRESSERADE?



Ruskiga kramar från oss


Vi fortsätter med våran egna lilla kamp

Hejsan Svejsan !
Vi (Bloggarna) hoppas att ni tycker om våran nya del på bloggen , Frågestunden. Vi hoppas också att ni kommer att kunna ha användning av den. Och att ni inte tvekar att skriva till oss om ni undrar över någonting.

Idag har det varit en relativ lugn dag på KG, började med BG-samtal vi tycker alltid det är så mysigt att träffas på morgonen och prata en stund innan den riktiga dagen sätter igång. Vi disskuterade hur vi kunde få den halvtimma vi har varje tisdag morgon att bli ännu lite roligare. Nike och Magda, var lite trötta så det kom direkt till Naturkunskapen istället som vi hade en liten stund efter.
Efter BG-samtalet gick Felicia och Emmy ner i cafeterian för att äta lite frukost, Felicia skulle också ha en kopp kaffe. När klockan var 9.10 började det röra sig upp mot 8.an för att gå på lektionen.
På Naturkunskapen var det först en föreläsning om kroppens intressanta delar, blodet och om hjärnan bland annat. Under pausen hade allihoppa kännt ett sug efter någonting sött, så alla vi bloggarna bestämde oss för att köpa lite godis. Felicia köpte då också en kopp kaffe till, hon hade lite extra kaffesug denna dag.

Eftersom vi skulle på studiebesök denna dag med Samhällskunskapen på Kulturhuset, bestämde vi oss för att äta ute istället så att vi skulle kunna få lite mera tid på oss att smälta ner maten.  McDonalds blev det efter många och men. På Kulturhuset fick vi lära oss mycket om hur det egentligen kan se ut i ett fattigt land, detta är någonting vi ska sprida vidare. Tur att vi har bloggen, så att vi på det sättet kan nå ut till er läsare och sprida budskapet.

Det var lite om dagens händelser, hörs senare kanske eller imorgon. Fortsätt läsa våran blogg, och tveka inte att skriva till Frågestunden om ni undrar över någonting.

MVH / Bloggarna

Mer frågestund

Det rullar in frågor till vår blogg. Vi kommer inom en snar framtid lägga dem i en egen kategori. Det blir nästa framtisprojekt.

Men här är ennu ett tips / fråga från en läsare :D

Postat av: Lena Nilsson

Hej tjejer!
Har ni några tips på bra vinterjackor i höstmörkret? Skulle verkligen behöva en mysig jacka som värmer mig när jag tar långpromenader med min dalmatin! Ni verkar vara bra på tips, rolig idé att ha en blogg fylld av bra tips! Hae testat äggmackan, superb!
Det skulle vara kul om ni kunde posta ett av min tips! Ett av mina kanonrecept, mina barnbarn älskar det:
Köttfärsdoppade vaniljrån
Ingredienser:
Vanlijrån
Köttfärsspad
En god aptit!
Tillagning:'
Ta ett rån och doppa det i köttfärsspadet som blir över när man gör köttfärssås. ( Från ett tex-mex tema, fråga om ni kan få det som blir över i skolan tjejer!)
BON APETIT!
Fortsätt blogga, kul om ni svarar på min fråga!
Kram/ Lena

2007-dec-04 @ 00:23

Storbloggarna svarar: Hejsan Lena! Vad härligt att du gillar vår blogg. Det gläder oss. Som vi sagt innan: vi vill förändra världen och vi tror att vår blogg kommer hjälpa människor.

Ja du vinterjackor, alltid det jobbiga dilemmat som kommer på vintern...
Vi tycker att du ska satsa på en riktigt tjock och varm jacka. Det lönar sig inte att vara snygg i en tunn jacka. Då är det bättre att vara varm och lite ful i en annan. Det är viktigt att kroppen blir varm, så du inte blir förkyld.
Att vara förkyld är aldrig roligt och det kan leda till andra farliga sjukdomar och de vill vi inte att någon ska drabbas av!!
Men satsa på en tjock, dunjacka det är vårt tips!
Hoppas du är nöjd!
Vintriga, härliga kramar från oss här på kgbloggen.

SKA VI TA BORT FRÅGESTUNDEN??????

Postat av: Småkåt oskuld. a.k.a. Stina

Hej! Jag skulle vilja fråga om en sak, och tacka er för en trevlig och givande blogg.

Jag är oskuld och skulle gärna vilja ha sex med min pojkvän, men varje gång vi försöker så blir jag så våt att det börjar rinna, nästan som kiss. Är jag normal? Detta är väldigt pinsamt, men jag vet inte var annars jag ska vända mig. Snälla svara...

2007-dec-03 @ 20:23


Bloggarna svarar: Hejsan Stina! Vad vi förstår är du oseriös och vi tog precis upp att vi inte gillar oseriösa människor. Visst, vi är öppna för ala frågor, men det känns inte kul när du "leker" med oss.
Vi gör det för ER skull!!!!! Vi vill att NI ska må bra!!!!!!!!
Men jag råder dig till att gå till ungdomsmottagningen där du bor. Där svarar de på alla möjliga frågor.
Men vi här på bloggen tror att du är normal, alla blir olika våta. Men om du känner dig osäker, vänd dig till ungdomsmottagningen.


En härlig, mjuk kram till dig Stina!

Ännu än fråga ;D

Postat av: Linnea

1. Är ni seriösa eller inte seriösa?
2. Vad har ni för favoritdjur?


Bloggarna svarar: Hejsan Linnea! Vad kul att du hittat hit, hoppas att du fortsätter läsa bloggen. På första frågan svarar vi: SJÄLVKLART! Varför skulle vi inte vara det? Hoppas du är nöjd med det svaret. Favoritdjuren oss emellan är olika. Men självklart ska du få svaret på vad alla gillar:
Felicia: Vädurskaniner (Hade flera stycken förut)
Magdalena: Delfiner (Har alltid gillat dem, sen barnsben!!!!!!!!!!)
Nike: Marsvin (Ordnade marsvinstävlingar)
Emmy: Koalor (Har tapetserat sitt rum med bilder på de små liven)
En stor, varm, mjuk och skön kram sänder vi till dig Linnea.

Fortsätt fråga, vi är öppna!
Kramis i vinterslasket!


Första frågan i bloggen :)

Postat av: Noémi

e d farligt att onanera om man är under 18?
Snälla, svara!

(lol)

2007-dec-03 @ 19:13
URL: http://findingnoemi.blogg.se/


Bloggarna svarar:

Hej Noemi. Vilket fint namn du har och bad kul att du hittat hit. Det är skönt att du kan ställa frågor så öppet. Det är inte farligt att onanera om man är under 18. Det viktigaste är att allt känns bra för dig, det spelar ingen roll om du är 5 år eller 18!! Så länge du njuter utav det så ska du fortsätta. Det finns ingen åldersgräns när det gäller onani.
Hoppas frågan löste ditt bekymmer. En riktigt stor vinterkram från oss!


Till alla andra, har ni någon fråga.. tveka inte att skriva. Vi finns här.
Kramisar

MELLANMÅLSTIPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heeeeeeeeeej!


När blodsockret sjunker är det viktigt med: MElLiIs!

Det är det bästa som finns! Vi tänkte ge lite tips.. vissa är ganska avancerade men jaja.. kolla :D:D:D:D:D
Vi brukar ha med oss detta till skolan i små matlådor som kan inhandlas var som helst t.ex. konsum eller bea. Sen är det gott att dricka vatten till, om du vill ha en extra festlig ta kan du alltid dricka lite apelsinsaft till :D:D:D:D:D




Emmys bästa mellistips: Riskakor och vindruvor

1. En klase vindruvor
2. 2 riskex

Börja med att skölj vindruvorna. Halvera dem sedan. Lägg dem i en skål och ät riskexen till.

Magda bästa mellistips: Äggmacka

1. Ett ägg
2. En knäckemacka
3. lite smör

Bre knäckemackan med smör, halvera lägg på ägget och njut!!!!!!!!

Felicias bästa mellistips: Risifrutti och kavjarmacka

1. en risifrutti
2. en macka (valfri)
3. smör
4. kavjar

Bre en macka med lite smör och kavjar. Öppna risfruttin och ät med sked.

Nikes bästa mellistips: Leverpastejmacka med smör

1. en macka
2. lite leverpastej
3. lite smör
4. lite gurka
5. morot

Bre mackan, lägg på leverpastejen och sedan grönsakerna.



HOPPAS NI TAR ÅT ER AV TIPSEN. FÖR SOM VI SA FÖRUT VI TROR ATT DENNA BLOGG KOMMER FÖRÄNDRA MYCKET.


Haaa en trevlig kväll! Vi hörs senare eller imorgon.


Mysigt!

Nu sitter vi i kära här i kära KG och klockan banar iväg i takt med att det gryniga vädret övergår till totalt mörker! Mmmyys! Vi har precis ätit riskakor och det var gott!

KOMMENTERA!

Mvh / Bloggisarna

ANG. frågestunden

Emmy, Magda, Felicia och Nike (bloggarna) kommer idag sitta i matsalen för att svara på era frågor.
Vi sitter i matsalen mellan 15.00 - 16.00.
Obs. vill ni vara anonyma kan ni skicka en kompis till er, med en lapp med era frågor.
Mvh Bloggarna


Är det någon som funderat..?

Hej.. det är väldigt tråkigt att ingen kommenterar? Vart är ni läsare..
Vi hoppas verkligen att ni inte tar denna blogg som ett skämt? Vi är fullt seriösa och det hoppas vi att ni förstår.
Det är inte roligt med folk som är oseriösa, det skulle aldrig falla oss in. Det finns så många, många, många människor där ute som tar skada afv detta och det är ett PROBLEM!!!!!

Vi vill med denna blogg FÖRMEDLA BUDSKAP till er. Vi tror att vi kan komma långt med våra åsikter och det är just genom denna blogg.
Våra åsikter kanske inte stämmer överens med era. Men vi vet att dem är bra. Vi hoppas verkligen att ni tar åt er av det vi säger.

ETT EXEMPEL ÄR ANKFILMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KNAPPT någon har kommenterat... när ni såg filmen vad tänkte ni då??????????? INGENTING ELLER???????????????????????????????????


FY FAN VA TASKIGA MÄNNISKOR NI ÄR??????????????? tänker ni inte på allt ont som händer i världen?
Vi tror att vår blogg kommer hjälpa andra människor. Om ni någonsin känner er osäkra på er själva. TVEKA INTE PÅ ATT SKRIVA TILL BLOGGEN!!!!!!!!!!

Vi kommer ha olika frågestunder på bloggen där ni kan fråga om allt! Det kan vara tillexempel om klimatförändringarna, om du har fått eksem någonstans.. VAD SOM HELST! Tveka inte.. vi finns här, det vet ni.
Snälla börja bry er om omvärlden, ankfilmen gav det rätta budskapet. Håller ni inte med?



Vi finns här kära läsare, vi finns här!
LOve yah all

MATRÅDET, vem blir uttagen??????????

Åhhhh hela helgen har vi suttit och fnulat på om vi ska bli med i matrådet eller inte.. tänk vad HÄFTIGT avv få vara aktiv i skolans matråd!!!!!!!!!! ELLER VAD SÄGER NI??? KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!!!


Tänk vi kanske får bestämma en speciell matdag, typ texmex dag.. FY FAN VAD ROLIGT :D:D:D
Sen får man ju vara med två gånger i skolkatalogen!!!!!!!!! En gång med klassen och en gång med elevrådet :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


ÄR DET NÅGON SOM VILL BOLLA IDÉER IMORGON EFTER SKOLAN????? ANG. MATRÅDET????
HÖR AV ER!!!!!


RSS 2.0