En dag och en världshändelse!

Hej på er kära bloggläsare !
Idag har en världshändelse ägt rum, den sista i raden av 7 Harry Potter böcker har kommit ut.
Det kommer förmodligen bli en lång natt med mycket läsning.

Den här dagen började lite senare än gårdagen, Magda och Felicia möttes klockan halv 12 i skolan för att äta lunch i cafeterian. Felicia hade tidigare på morgonen varit på gymmet och tränat, så nu kände hos sig extra pigg och med en stor aptit. Efter lunchen gick vi på en promenad, det småregnade lite men det var skönt att få lite frisk luft. Lite senare kom även Nike till skolan, Emmy var hemma för hon kände sig lite småkrasslig. Stackare ! :(

Vid halv 1 gick vi andra tre till Åsas matte WS för att räkna lite, Magda stack lite tidigare för hon kände sig lite trött.
Nike och Felicia stannade kvar en liten stund kvar för att gå igenom de olika veckornas matte och inför provet imorgon. Nervöst !
Vid halv 3 gick båda ifrån skolan, Felicia hade lite bråttom för hon var tvungen att skynda sig för att hon skulle träffa sin mamma för de skulle till banken. Nike skulle hem och räkna lite mera matte. Magda ringde och berättade att hon börjat läsa den nya Harry Potter boken och uppdaterade oss med spännande intriger i boken.
Felicia kunde inte vänta att själv få köpa boken! Och sluka sig in i den magiska världen.

Det blev en lite kortare dag på KG idag, men som vanligt ännu en härlig dag!

Vi hörs !
/Felicia,Nike,Magdalena och Emmy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0