Enkäten!

Ledsen för att inlägget om det pinsamma ämnet försvann.
Några av storbloggarna här på Kglife är väldigt känsliga för sådana saker. Men vi kör på igen som vanligt och tar upp detta pinsamma ämne.

Inläggen som raderades handlade ju med finare ord om att "släppa en kapel", vi tror nog att de flesta vet vad det innebär... Vi har hört flera uttryck som "strypa en neger", men det blir ju lite fel enligt oss.
I vårt samhälle idag känner man ju sig aldrig speciellt avslappnad, om man skulle fisa på stan eller "släppa en kabel" (bajsa) på en offentlig toalett känns det som om alla kollar, folk tolererar inte att man någon gång vill släppa sig i skolan! VARFÖR I HELVETE SKA DET VARA SÅ?????????????? LEVER VI INTE PÅ 2008-TALET?????? SKA MAN INTE KUNNA VARA AVSLAPPNAD????? VARFÖR I HELVETE ´KÄNNER MAN SIG SÅ UT TITTAD I SKOLAN OM MAN BARA SLÄPPER EN LITEN LJUDLÖS MÖK???????? VARFÖR!!!!!!!!!!????????

Som vi sagt innan är denna blogg till för att stötta er, när ni kommer in hit ska ni känna er som ni kommer in i en varm stuga där man faktiskt får visa sina känslor. Vi finns för att stötta er, vi vill ändra den snea samhällssynen som innebär att man inte ens får slappna av!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi tänkte nu göra en enkät som vi vill att ni svarar på, ni kan antingen svara här eller så kan ni komma till oss på Kunskapsgymnasiet Globen, den 15/4 kl 15.00 i sal 701. Vi kommer att svara på frågor som handlar just vad som händer om man råkar släppa sig, vad kan man göra i en sådan situation? Eller om ni överhuvudtaget har ett "problem" när det gäller att "släppa en kabel".
Dessa frågor får ni gärna svara på, ni behöver självklart onte skriva namn!

1. Har ni fisit någon på en offentlig plats?
2. Om ni svarar ja: hur reagerade folket på platsen?
3. Har ni någon sin "släppt en kabel" "strypt en neger" "bajsat" på en offentlig plats t.ex. i skolan?
4. Var det någon som efter kom och gav en kommentar som: FAN VAD DET LUKTAR?

Vi tänkte sammanställa era svar och sedan skriva det här på bloggen och som sagt innan: vi nämner inga namn.

När vi nu är inne på detta "pinsamma" ämne, så tänkte vi ge ett tips.
Om ni t.ex. sitter i klassrummet och är väldigt sugen på att fisa sätt er bekvämt på en stol och dra försiktigt i sär skinkorna (utanför byxorna såklart) och släpp er sedan. Eftersom man särar på skinkorna öppnar sig anus, så det inte blir så spänt, vilket innebär att fram kommer en ljudlös mök som dock kan lukta. Men ljudet kommer inte!!!!!
Hoppas ni blev glada och ni får gärna skriva i kommentarerna nedan om vi ska ha sådana här pinsamma inlägg i bland, vi själva tycker att det är väldigt behövligt men vad tycker egentligen ni? Behövligt är det för att vi strävar efter ett mer avslappanat samhälle som vi får genom denna blogg. (Hoppas vi)

En vårig, varm och mjuk kram från Storbloggarna Felicia, Magdalena, Nike och Emmy i Sp2a

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahahahahahahaha

2008-04-11 @ 22:21:42
URL: http://ankaans.blogg.se
Postat av: Joel

Ni får faktiskt skylla er själva att ni raderade detta inlägg förut! För JAG tänker då INTE skriva
en kommentar om det igen *fnys & snyft* hahaa

2008-04-12 @ 22:38:33
URL: http://noticebyjoel.wordpress.com
Postat av: kgbloggarna

Joel: SKRIV PÅ FÖR FAN!
Anki: Detta var inget skämt, hehe. kramis

2008-04-18 @ 12:09:33
URL: http://kglife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0